Hermannin piirakkaleipomon keittiössä valmistuu laadukkaat tuotteet juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Katso yhteystietomme

Hermannin piirakkaleipomon keittiössä valmistuu päivittäin monia herkullisia tuotteita. Valmistamme HoReCa-puolelle raakapakasteena leivonnaistuotteita. Sopimusvalmistajana kehitämme yhteistyössä asiakkaiden kanssa tuotteita juuri kunkin asiakkaan tarpeen mukaan. Edustatko tukku- tai muuta jälleenmyyntiporrasta ja tiedät asiakkaidesi pyytämän tuotteen, jonka me voisimme kenties valmistaa? Miltä kuulostaisi oma piirakka tai muu maittava leipomus ravintolaasi/kahvilaasi?

.

Sopimusvalmistamisen laadun mittarina mainittakoon, että olemme vuodesta 2019 alkaen valmistaneet kaupan oman merkin leipomotuotteen toiselle suurista päivittäistavaraketjuista. Lisäksi valmistamme aidot, ohutkuoriset piirakat käsityönä myös muutamalle muulle isommalle leipomolle ja lukuisille muille HoReCa-toimijoille.

.

Muun muassa Suomen suurimman ruokakaupan piirakat ovat meidän rakkaudella leipomia.

.

Lisäksi keittiössämme valmistuu monia herkullisia salaatteja, kuten katkarapu-, savulohi- ja sienisalaatit. Esimerkiksi Hermannin sienisalaatti on markkinoiden ainoita "aitoja" metisäsienisalaatteja. Haapa- ja kangasrouskuista valmistamamme salaatti on perinteinen suolasienisalaatti ranskankermapohjalla. Moni sanoo sienisalaattiamme kaikista parhaaksi. Salaatteja valmistamme niin kuluttajapakkauksissa kuin isommissa HoReCa-koissa.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä jussi@karjalanpiirakkaleipomo.fi / 050 358 2343 ja lähdetään suunnittelemaan tuotetta/tuotteita edustamasi yrityksen / yrityksesi tarpeisiin.

Sopimusvalmistajana haluamanne tuote on vain ja ainoastaan teidän käytössä laadukkaasti meidän valmistamana.

Tilattavissa myös verkkokaupassamme!

Aitojen makujen asialla 

Meiltä saat piirakoiden lisäksi myös mm. sieni-, peruna-, waldorfin-, punajuuri-omenasalaatit ovat oiva lisäke moneen ruokaan ja ruokavalioon.

 

Keittiöstämme saat laktoosittomia, vegaanisia ja gluteenittomia tuotteita.

Nouda tai tilaa! 

Keittiöstämme valmistuu valloittavia makuja monenlaiseen hetkeen. Olipa kyseessä juhlapöytä, joulu, yrityslahja tai välipala – aina maistuu!

Tilaa tuotteitamme täältä

Vastuullinen keittiömme

Kotimaisuuskuvake

Kotimaisuus

Suosimme kotimaisia raaka-aineita.

Laatukuvake

Laatu 

Laadukasta ja herkullista joka päivä.

Ympäristöystävällisyyskuvake

Ympäristöystävällisyys 

Kestävää raak-aineista lähtien.