Näin tilaat vastapaistetut, käsintehdyt piirakat:

Voit tehdä tilauksesi joko soittamalla meille 040 721 9698 / Kati tai 050 358 2343 / Jussi tai sähköpostitse, murtomaaoy@gmail.com.

Minimitoimituserä on 20 kpl.

Pienemmät erät saat piirakoitamme myyvistä kaupoista.

Lähetämme sinulle tilauksesta laskun etukäteen ja suorituksen tulee näkyä tilillämme ennen kuin noudat tilauksen. Sovittuna aikana noutamatta jätettyjä tilauksia ei hyvitetä.

Laktoositon riisipiirakka

Huippusuosittu piirakkamme on juhlapöydän vetonaula. Ohutkuorinen, rapeanrukiinen piirakkamme on myös laktoositon.

Valmistusaineet: vesi, suola, RUISjauho, VEHNÄjauho, riisi, laktoositon ruokaKERMA, KANANMUNA, laktoositon voi. Suolapitoisuus on 0,8 %.

Hinta: 1,00 €/kpl


Valmistamme piirakoita tilauksesta myös vegaanisena. Vegaanisen riisipiirakan hinta 1,50€/kpl (ainesosat: vesi, suola 0,8%, RUISjauho, VEHNÄjauho, riisi, KAURAKERMA, margariini.)Nouda leipomoltamme Kontulasta

Osoitteemme on Keinulaudantie 5. Noudot arkisin klo 8-16 välillä & lauantaisin 6.30-7.00 välisenä aikana.

Poikkeustapauksissa nouto onnistuu myös myöhemmin viikonloppuisin, jos sesongin (esim. Joulu/Pääsiäinen/valmistujaiset/konfirmaatio) vuoksi tulee paljon tilauskyselyitä myös viikonlopulle.

Jos tulet noutamaan piirakat omalla autolla, voit ajaa suoraan oven eteen ilmaiselle parkkipaikalle.

Leipomollemme on helppo tulla myös julkisilla liikennevälineillä. Leipomomme sijaitsee n. 250m kävelymatkan päässä Kontulan ostoskeskukselta, jonne pääsee niin metrolla kuin bussilla.

Leipomomme on yksikerroksinen liikerakennus Keinulaudantien 5:n varrella.